Procesfacilitering

Om Procesfacilitering

Jeg har stor erfaring i at facilitere processer på socialområdet fra min tid som faglig konsulent og mine år som leder. 

Procesfacilitering på fx seminarer består som udgangspunkt af en kombination af videnstilførsel, teoretiske oplæg og involverende processer.

Indholdet og vægtningen aftales individuelt, da jeg er optaget af at facilitere processer som imødekommer det I som organisationen har brug for og som deltagerne oplever som inspirerende, engagerende og udviklende.

Jeg kan hjælpe med:

  • forbedre samarbejdet internt eller på tværs af organisationen 
  • kommunikere bedre med hinanden 
  • udvikle en anerkendende feedbackkultur
  • holde bedre møder
  • udvikle Jer fagligt sammen

I er meget velkomne til at kontakte mig for at høre om jeg kan imødekomme det i har brug for, og ellers kan jeg måske henvise til en anden dygtig kollega, som har de rette kompetencer

Mine kunder siger

Rikke har en tilgang til undervisning som er meget involverende, praksisnært og som får kursisterne til at præstere og yde deres bedste ift afprøvelse af nye metoder. Fra hver temadag gik vi hjem med fornyet energi på måder at møde barnet /den unge på. En tilgang som var inddragende og hvor barnet føler sig set og hørt i børnesamtalen. Sidst men ikke mindst blev

kursisterne udfordret på egen fagpersonlig udvikling og fandt nye faglige og kreative sider af sig selv i den vigtige børnesamtale.

 

Karen Gerdes, Teamleder, Børn- og Familieafdelingen, Middelfart Kommune

 

Jeg kan også hjælpe med:

Metaløft