NADA/ørerakupunktur

Introvideo til NADA/ørerakupunktur

NADA/ørerakupunktur

NADA (National Acupuncture Dextoxification Association) er en standardiseret form for ørerakupunktur, der blev udviklet i 1974 af psykiater Michael Smith og medarbejdere på Lincoln Hospital i South Bronx, New York.  NADA blev oprindeligt udviklet til at behandle abstinenser, men det viste sig, at klienter der fik NADA også blev bedre til at huske, sætte ord på deres følelser, holde fokus, håndtere angst og fik færre søvnproblemer, når de fik ørerakupunktur. 

NADA hjælper med at stabilisere kroppen og psyken. NADA kan bruges i situationer, hvor en person har brug for bedre stress- og følelseshåndtering, mere stabilitet, fokus, og bedre kognitive funktioner. Metoden kan også bruges til at lindre alle typer af abstinenser. NADA er ikke en behandlingsmetode i sig selv, men det er et godt supplerende tiltag, der har vist sig at øge effekten af andre behandlingstiltag.

 

Hvordan gives NADA?

NADA består af fem akupunkturpunkter, der sættes i begge ører. Akupunkturnålene skal helst være i ørene i 45 min. mens man sidder i rolige omgivelser. Det største udbytte fås, hvis man får NADA i et sammenhængende forløb med 12-20 behandlinger henover en periode, men der kan også opleves et tilfredsstillende udbytte ved mere enkeltstående behandlinger. 

Jeg tilbyder NADA og ørerakupunktur til de klienter, der ønsker det i forbindelse med samtaler. Hos mig sidder man med nålene i ørene, imens vi har vores samtale. NADA og ørerakupunktur er inkluderet i prisen for en session.

Hvis man har brug for at få NADA udover sessionerne, er der NADA-udøvere, som tilbyder NADA for mellem 0-150 kr. pr. behandling. Disse kan findes på NADA Danmarks hjemmeside, hvor man også kan læse mere om NADA, effekten og evidensen for at det virker. 

Du kan læse mere om NADA her: 
https://nada-danmark.dk/

Find en NADA behandler her i dit lokalområde:
https://nada-danmark.dk/netvaerk-og-behandling/behandlernetvaerk/

Metaløft