Udtalelser fra klienter

S. kvinde 39 år

Jeg er utroligt glad for at gå i terapi hos Rikke, og jeg går altid derfra klogere på mig selv end da jeg kom. Når der sker noget svært i mit liv, er det en kæmpe hjælp at få det talt igennem og bearbejdet sammen med Rikke. Jeg har fået en meget større forståelse af mig selv, og den måde jeg reagerer på under forskellige oplevelser og omstændigheder. Jeg har erhvervet mig nogle gode redskaber, som jeg altid kan gøre brug af når jeg føler at der er et behov. Jeg kan derfor i den grad anbefale et forløb hos Rikke. 

P. mor til G. dreng 13 år

Jeg har været i et forløb, hvor jeg har fået den bedste vejleding og hjælp til at støtte min søn, der lider af angst. Han har igennem flere år haft en kamp mod dødsangst og angst. Jeg ved ikke hvor vi havde været i dag, hvis vi ikke havde fået hjælp af Rikke. Min søn bruger dagligt de værktøjer, som Rikke har givet os i hans hverdag, når angsten driller.

Jeg giver Rikke Nylander min allerbedste anbefaling. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

T. Kvinde 45 år

Jeg startede for ca. 2 år siden hos Rikke. Den metakognitive terapiform var noget helt nyt for mig. Jeg har i årenes løb forsøgt at få det bedre via flere forskellige psykologer, psykiaterer, en angst- og fobiskole og lige så mange terapeutiske retninger. Jeg fik det altid lidt bedre i en kort periode, men faldt lige så hurtigt tilbage i mine dårlige mønstre og fik det hurtigt rigtig skidt igen. Jeg formåede ikke på egen hånd, at bruge de redskaber jeg fik med mig i de forskellige behandlingsforløb. Da jeg startede ved Rikke var jeg skeptisk…MEGET skeptisk. Jeg havde på forhånd læst lidt op på det her nye smarte metakognitive noget. Jeg havde læst om den lyserøde elefant, som man bare ikke må tænke på! Skrift på ruder, der skulle kigges igennem og huller i jorden, der ikke skulle graves dybere. Jeg syntes det lød fuldstændig vanvittigt! Hvordan pokker skulle det kunne hjælpe mig, min krøllede hjerne og umulige psyke.

Rikke fik dog stille og roligt min skepsis til at forsvinde. Vi snakkede meget lidt om de lyserøde elefanter. Jeg begyndte at fokusere mindre og mindre på dem og langsomt begyndte jeg faktisk at få det bedre. Jeg vil altid ha’ en krøllet hjerne og en sårbar psyke. Det har Rikke ikke kunne fjerne, men hun har på magisk vis, lært mig at jeg ikke kun er den krøllet hjerne og den sårbare psyke, jeg er SÅ meget andet. Jeg kan takke Rikke for utroligt meget, hun er en fantastisk og empatisk psykolog. Rikke har hjulpet mig utroligt langt. I dag har jeg igen fået mod på livet, for Rikke har lært mig, hvordan jeg kan hjælpe mig selv videre, når jeg af og til støder på bump på vejen.

J. mand 52 år

Jeg har været så heldig at være klient hos Rikke i en årrække efterhånden. Startede et forløb efter en opsigelse og har sidenhen gået hos Rikke efter behov. Rikke er som psykolog ekstremt dygtig, udfordrer mig på kærlig facon, er god til at læse mine support behov, og jeg går altid smilende fra Rikke efter en session. Rikke er god til at få mit kreative hoved og mange tanker sat i rette perspektiv og kasser. Jeg oplever Rikke som en psykolog, der vil hendes klienter det allerbedste på en kærlig og skubbende måde. Klinikkens omgivelser er hyggelige med central placering og god The. Har du lyst til at køle helt ned, så book også Rikkes magiske nåle i øret, det virker så beroligende. Det kan være en udfordring at finde en god Psykolog, men jeg har i hvertfald fundet min. 

T. Kvinde 34 år

Inden jeg mødte Rikke havde jeg været igennem 12 psykologer, der hverken kunne hjælpe mig eller kunne forstå min sygdomsangst. Jeg var ked af det, og jeg havde flere angstanfald hver dag. Angst var det eneste, jeg tænkte på. Da jeg havde været hos Rikke 4 gange, havde jeg fået det bedre – for ser du Rikke har et fantastisk tag på følelserne og tankerne i ens travle sind. Hun gør dem mere medgørlige og venskabelige at leve med. Min angst var før en kæmpe rottweiler, der stod og gøede non-stop midt i rummet – nu er den blevet til en lille chihuahua, der har en kurv i hjørnet og nogle gange bjæffer den, men så får den et par kærlige klap på hovedet, og så lægger den sig igen.
Rikke har også hjulpet mig igennem nogle af de mørkeste tider i mit liv. Det har ikke kun omhandlet angst, men også om sorg over at miste et familiemedlem. Rikke er grunden til, at jeg nu kan gøre alle de ting, jeg var bange for at gøre, før jeg mødte hende. Bedre psykolog findes ikke!

C. mand 20 år

Der var engang, hvor jeg tog beslutningen at gøre noget ved mine problemer – og det startede med at søge den hjælp jeg havde brug for. Den hjælp og mere end jeg kunne forestille mig, har jeg fundet i mine samtaler sammen med Rikke. Hun er en vidunderlig psykolog og forstod altid at udfordre mig til at turde at tage det næste skridt. Hver samtale var belønnende og jeg gik altid derfra klogere og forhåbningsfuld på fremtiden. 
 
At komme hos Rikke var som at få krykker på, indtil jeg var klar til at smide dem, og gå resten af vejen selv. 
Aller varmeste anbefaling fra mig.
Metaløft